وی افزود: آماده نمودن مردم به لحاظ روحی، روانی، اجتماعی، تجهیزاتی و امکاناتی باید به گونهای باشد که در شرایط تهدید با کمترین امکانات و تغییرات بتوان آرامش را حفظ و از ساختارها و امکانات موجود استفاده نمود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هماهنگی در اجرای آموزشهای عموم مردم و دستگاههای مختلف برای کنترل و هماهنگی در محتوی آموزش ارائه شده، ضروری است.
مرادی خاطرنشان کرد: آموزش روحی، روانی و فرهنگی جامعه برای مقاوم سازی فرهنگی،دینی و اجتماعی برای مقابله با هجمهها در شرایط عادی و سخت، حفاظت، حراست، مقاوم سازی و بهرهگیری از نقاط فرهنگی حساس و آموزش برای افزایش سطح امنیت مردم در شرایط صلح و تهدید از اهداف مهم تشکیل این کارگروه است.
وی با بیان اهمیت آسیب شناسی و سپس برنامهیزی برای حل آن در جامعه، تصریح کرد: حوزههای فرهنگی و اجتماعی استان ابتدا باید مهمترین تهدیدات فرهنگی و اجتماعی درون استان را در شرایط عادی و صلح شناسایی و سپس با توجه به توان موجود برای مقابله با این مسائل خود را تقویت و هدایت کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت شناسایی موضوعات و مسائلی که منجر به تقویت انسجام فرهنگی و اجتماعی در راستای همدلی و همزبانی میشود، ادامه داد: ایجاد هماهنگی در سازمانها و نهادهای آموزشی برای اجرای آموزشهای عمومی پدافند غیرعامل برای مردم در سطح استان لازم است.