یک متخصص اقلیمشناسی با اشاره به طبیعی بودن موج گرمایی اخیر گفت: روند گرمتر شدن دمای هوا در کشور ما دو برابر آهنگ افزایش جهانی است و بیانگر گرمایش محیط و تغییر اقلیم کشور با سرعت بیشتر است.
سه شنبه ۳۱ تیرماه
در جهان امروز، اهمیت پدافند غیرعامل به عنوان قلب تابآوری زیرساختهای سلامت، به رسمیت شناخته شده است و اسناد راهبردی جهانی، چون دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی (WHO) بر ضرورت ترویج دانش و آموزش مستمر در این زمینه تأکید دارند. به همین منظور، وبینار ملی «پدافند غیرعامل در حوزه سلامت» با محوریت انتقال علوم بهروز و استانداردهای پذیرفتهشده بینالمللی، روز سهشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴ به همت سازمان نظام پزشکی کشور برگزار میگردد.
با ارائه چارچوب نوین برنامهریزی شهری در متاورس توسط پژوهشگران دانشگاه تهران، شهرهای آینده در برابر چالشهایی مانند تغییرات اقلیمی و رشد شهری شتابان، مقاومسازی میشود.
سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو، نسبت به انجام «سلول درمانی» و «اگزوزومتراپی» در مراکز فاقد مجوز هشدار داد.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان اورژانس تهران توصیههایی را برای مقابله با آلودگی هوا ارائه داد.
یک مقام مسئول سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به تغییرات اقلیمی در ایران گفت: افزایش ۲ تا ۳ درجهای دما، کاهش بارش و تبخیر ۲۵ سانتیمتری آب در سال، منابع آبی کشور را به مرز بحران رسانده است.
متخصص روانپزشکی گفت: این افراد همیشه در حالت آماده باش به سر میبرند، گویی منتظر خطر هستند و مدام مضطرب هستند و به سختی به خواب فرو میروند و به طور کلی بیقرار و ناآرام هستند.
اختلال استرس پس از سانحه پس از جنگ میتواند تأثیرات عمیقی بر سلامت روان افراد داشته باشد، اما با شناسایی بهموقع علائم، جستوجوی حمایت حرفهای و اجتماعی، مدیریت روزانه، مراقبت از خود، و پیگیری درمان بلندمدت، میتوان این چالش را مدیریت کرد.
یک روانشناس گفت: واکنشهای روانی و جسمی مانند ترس، خشم، بیخوابی و اضطراب در مواجهه با بحران، کاملاً طبیعیاند و نباید موجب شرمندگی یا احساس ضعف شوند.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فراوردههای سلامت سازمان غذا و دارو با تاکید بر عدم توجه به شایعات و اظهار نظرهای غیر علمی، نسبت به مصرف خودسرانه ید و اشکال دارویی موجود هشدار داد.