سردار جلالی با اشاره به اینکه نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمیایی کشور به تصویب شورای عالی پدافند غیرعامل رسیده و به همه دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است، گفت: این نظام نقش ها و وظایف و تکالیف بخش های مختلف در حوزه های مدیریت بحران های احتمالی شیمیایی را مشخص و مسیر ارتقای آمادگی را نیز تشریح کرده است.
وی با اشاره به اینکه در استان های دارای زیرساخت های شیمیایی، قرارگاه های استانی پدافند شیمیایی تشکیل شده است، گفت: این قرارگاه ها با فرماندهی استانداران تمام ظرفیت های عملیاتی و امدادی در شرایط بحران اعم از نیروهای مسلح، بهداشت و درمان، هلال احمر ، اورژانس و ... را برای کاهش و مدیریت حوادث به کارگیری می کنند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به قانون بودجه سال 1401 نیز گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در قالب موافقت نامه ها با دستگاه های اجرایی موضوع تامین بودجه اجرای پروژه های ارتقای آمادگی در حوزه شیمیایی نیز لحاظ گردیده است.
سردار جلالی با اشاره به حملات جنگ سایبری زیرساختی دشمن نیز گفت: محور این حملات رژیم صهیونیستی است و این رژیم حملات سایبری به زیرساخت هایی که به مردم خدمات ارائه می کنند را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه مدیران زیرساخت ها و صنایع شیمیایی باید اقدامات پیشکنشی در برابر تهدیدات و مخاطرات سایبری احتمالی را در دستور کار خود قرار بدهند، تاکید کرد: از مجامع جهانی و افکار عمومی نیز انتظار داریم تا این حملات که احتمال بروز نشت آلودگی های شیمیایی را با خود همراه دارند به جد محکوم کنند.
سردار جلالی در پایان تاکید کرد: سلسله برنامه هایی در زمینه ارتقای آمادگی های سایبری زیرساخت ها و مراکز شیمیایی در دستور کار قرار گرفته است که به زودی عملیاتی می گردد.