وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل (۴ تا۱۱ آبان) را گرامی داشت.
رئیسی در دیدار جمعی از مدالآوران المپیادهای علمی کشوری و جهانی:
رئیس جمهور نیروی انسانی نخبه را پرچمدار شعار «ما میتوانیم» در کشور خواند و گفت: موفقیتهای نخبگان کشور در المپیادهای علمی جهانی، از مهمترین مصادیق امیدآفرینی در کشور و بسط روحیه خودباوری در جامعه است.
گاهی از جهان اول و جهان سوم صحبت میشود. آیا جهان اول با تعاریفی که اروپاییها و آمریکاییها ارائه کردهاند؟! یعنی هرکسی که موتور جت را اختراع کرد، جهان اول است و هرکسی که اختراع نکرد، جهان سوم است؟ من یک تعریف دیگر هم دارم برای جهان اول بودن؛ کشوری مثل ایران که چندین هزار سال (با همه سختیها و دشمنیها) در دنیا ایستاد و اسم خودش را (زنده) نگه داشت، این کشور جهان اول است و در آینده نیز به همه فناوریها هم دست پیدا میکند.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: همه دستگاههای اجرایی باید پیوست آموزش و پرورشی داشته باشند و توضیح دهند که برای آموزش و پرورش چه میکنند؛ آنها باید وظایفی که در قبال آموزش و پرورش دارند را مشخص و ایفا کنند.
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ازجمله بخشهای زیربنایی ارتش است که ۴۰ سال دانشمحوری را سرلوحه کار خود قرار داده است.
نامه اعتراضی ساکنان محدوده دانشگاه تهران به رییس مجلس؛
ساکنان محدوده دانشگاه تهران در نامهای به رییس مجلس، نسبت به مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر اختصاص هزار میلیارد تومان به طرح توسعه این دانشگاه اعتراض کردند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانشمال گفت:
مهردادشریف افزود: رشتههای مختلف بهصورت مجزا نمیتوانند درک مطلوبی از مفهوم پدافند غیرعامل داشته باشند، بنابراین در سال آینده با توجه به تجربیات اندوخته به رشتههای ترکیبی جدیدی خواهیم رسید و پیشنهاد تأسیس این ایدهها را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ایجاد ظرفیت خواهیم داد.
دبیر برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد؛
دبیر برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد گفت: محتوای درسی نمیتواند دانش آموز را برای مواجهه با مسائل در آینده آماده کند. طبق تحقیقات در درس علوم تجربی به گزاره های اخلاقی توجه نشده است.
از سوی «جنبش پاسداشت ۴۰ سال انقلاب کبیر اسلامی» ارائه شد
«جنبش پاسداشت ۴۰ سال انقلاب کبیر اسلامی» دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه «علم و نخبگان»را ارائه کرد.
روایت فتح جبهههای علم با اراده ایرانی
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: طبق آمار تولید مقالات علمی، با در نظر گرفتن تعداد دانشگاه هایی که هر کدام بین سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ بیش از ۱۰۰ مقاله فناوری نانو تولید کرده اند ایران، ترکیه و مالزی سه کشور برتر اسلامی هستند که رتبه های اول تا سوم تولید علم را در این حوزه موضوعی به خود اختصاص داده اند.