۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۵۰۱۷۲
مسئول سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی گفت: ‌‌برنامه ۵ ساله سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی رونمایی شد.
به گزارش پایداری ملی، سعید کسرایی نیا در دیدار عمومی فعالان فضای مجازی خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: حضور جوانان در مجموعه فضای مجازی و سازمان سراج پررنگ بوده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته برای اولین بار اجلاسیه فضای مجازی در کنگره 2 هزار شهید استان برگزار شد گفت: حجم محتوا و شبکه‌سازی کار ده‌ها جوان پرانگیزه و دغدغه مند و انقلابی است که به صورت خودجوش و بر اساس باورهای خود در میدان عمل هستند.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی افزود: بسیاری از نیروها در سازمان به صورت افتخاری کار می‌کنند و این موضوع مهمی در جبهه انقلاب اسلامی است.

کسرایی نیا با بیان اینکه روزانه بیش از 30 تولید محتوا در مجموعه سازمان سراج استان انجام می‌شود تصریح کرد: امروز در خراسان جنوبی حوزه فضای مجازی در بهترین حالت خود قرار دارند.

وی با بیان اینکه نیروهای مردمی، انقلابی و خودجوش در تمام بسترهای ممکن حضور فعال و اثرگذار دارند ادامه داد: فضای مجازی در بحث ایتام و محسنین استان ماه مبارک رمضان ورود کرده و در شب‌های 19، 21 و 23 ماه رمضان به ترتیب 20 و 40 و 70 درصد رشد در جذب ایتام و محسنین نسبت به سال گذشته بوده و این همان اثرگذاری است.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب باید تبدیل به گفتمان شود و گام دوم انقلاب اسلامی فصل فضای مجازی است و اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است.

کسرایی نیا اظهار کرد: امروز اگر می‌خواهیم به توصیه‌ها و سخنان رهبری عمل کنیم یکی از مهم‌ترین بسترهای آن بستر فضای مجازی است.

وی با اشاره به رونمایی از برنامه پنج ساله سازمان فضای مجازی سراج در استان افزود: این برنامه برای شامل برنامه‌های هدفمند و برگرفته از برنامه پنجم و ششم توسعه و توصیه بزرگان است و در آن 15 راهبرد محتوایی، 22 راهبرد عملیاتی، 10 راهبرد ویژه بیانیه گام دوم انقلاب و 18 سرفصل کمی دارد.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی گفت: تلاش شده در برنامه پنج ساله سازمان سراج استان به سه اصل محتوا محوری در فضای مجازی، سواد فضای مجازی و گسترش شبکه نیروهای انقلابی و مومن توجه شود.

کسرایی نیا با بیان اینکه یک هزار و 500 فعال فضای مجازی شناسایی شده در خراسان جنوبی وجود دارد بیان کرد: فعالان فضای مجازی باید مومن و انقلابی باشند و امروز نباید فضای مجازی فضای ورود به اقتضائات داشته باشد بلکه باید فضای تمدن‌ساز و جامعه ساز باشد.

وی با بیان اینکه ورود فضای مجازی باید هدفمند باشد عنوان کرد: مقوله کاهش آسیب‌های اجتماعی و گسترش توسعه پنج فضیلت اخلاقی در برنامه پنج ساله گنجانده شده و به موضوعات طلاق، ازدواج، فرزندآوری، دشمن شناسی، استکبارستیزی و سبک زندگی و کمک به محرومان در این برنامه توجه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر