به گزارش پایداری ملی به نقل از فارس، با اجرای طرح ارزش آبی پنج قاره جهان به هم متصل میشوند.
این شرکت قبلاً در پروژههای کابلگذاری اینترنتی دیگری هم شریک بوده، اما این اولین زیرساخت کابلی زیردریایی است که متا به طور کامل مالک آن بوده و نشانگر تمرکز این شرکت بزرگ فناوری بر حوزه هوش مصنوعی است.
این طرح کلان، کشورهای ایالات متحده، برزیل، هند، استرالیا و آفریقای جنوبی را به هم متصل میکند و از نظر فنی نیز در حال پیشرفت است.
متا ادعا کرده که این طرح طولانیترین پروژه نصب کابل فیبر نوری ۲۴ جفتی در جهان است و مسیریابی آن بهگونهایی صورت میگیرد که کابلها تاحدامکان در عمق حداکثر ۷۰۰۰ متری دریا نصب شوند. اگر کابلهای مذکور در عمق دریا قرار نگیرند، خطراتی مانند برخورد با لنگرقایقها، میتواند باعث آسیب دائمی و اختلال در این خدمات شود.
متا به جزئیات خاصی در مورد نحوه استفاده از این کابل اشاره نکرده و تنها تصریح کرده که کابلهای مذکور ارتباطات دیجیتالی، استفاده از تجربیات ویدئویی، انجام تراکنشهای آنلاین و موارد دیگر را امکانپذیر میکنند و اتصال پرسرعت برای نوآوری در دنیای هوش مصنوعی ضروری است.
خدمات و سکوهای متا بهتنهایی حدود ۱۰ درصد از مصرف اینترنت ثابت جهانی و ۲۲ درصد از ترافیک تلفن همراه را تشکیل میدهند، بنابراین حداقل فایده این کار آن است که کسبوکارهای متا از یک اتصال پایدار بهره خواهند برد.