هوش مصنوعی مانند برق، قابلیت استفاده در صنایع مختلف را دارد، بنابراین کشورها برای ماندن در عرصههای پیشرو نیاز به پیگیری مداوم برنامههایی در این زمینه دارند. چین یکی از کشورهایی است که برای این بخش سیاستهای بسیاری را دنبال کرده است.
استیون هاوکینگ در سالهای پایانی زندگی خود هشدار داد که هوش مصنوعی میتواند به معنای پایان نسل بشر باشد.
گروهی متشکل از سناتورهای دو حزب اصلی دموکرات و جمهوریخواه آمریکا لایحه جدیدی را با هدف محافظت از کاربران زیر ۱۳ سال شبکههای اجتماعی به کنگره ارائه کردند.
به جرئت میتوان مشهورترین هوش مصنوعی این روزها در جهان را «ChatGPT» دانست. این پلتفرم چتباتی مبتنیبر هوش مصنوعی است که به زعم بسیاری از کارشناسان، چهره جهان را به طور کامل دگرگون میسازد.
با توجه به محدودیتهای چین در مورد اینترنت و فضای وب، هوش مصنوعی میتواند قابلیتهای این کشور را برای شکل دادن به نوآوری متناسب با اهدافش آزمایش کند.
گوگل، آمازون، متا، مایکروسافت و ۱۵ شرکت دیگر مشمول قوانین محتوای اتحادیه اروپا هستند.
انگلیس اعلام کرد قانون جدیدی برای کنترل قدرت شرکتهای فناوری بزرگ مانندگوگل، فیس بوک و آمازون که قادر به سختتر کردن رقابت در بازارهای دیجیتال هستند، ارائه میکند.
بیل گیتس:
بیل گیتس میگوید چتباتهای هوش مصنوعی به زودی نحوه خواندن و نوشتن را به کودکان آموزش خواهند داد و تا تحقق این موضوع ممکن است چند ماه دیگر باقی مانده باشد، اما وقتی وارد شود، مردم را متحیر خواهد کرد.
رئیس پلیس فتا فراجا از اجرای طرح عملیاتی در خصوص برخورد با رفتارهای هنجارشکنانه در فضای مجازی خبر داد.
رادیو ملی سوئد بهعلت نگرانی در مورد اخبار جعلی و سخنان نفرت انگیز، حسابهای توئیتر خود را میبندد.