فرماندار نیشابور:
مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور گفت: نیشابور بزرگ نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و دومین شهر استان در حوزه صنعتی و جمعیتی است؛ این شهر ظرفیتهای فرهنگی، مذهبی، علمی و ادبی زیادی دارد و میطلبد که نگاه ویژهای به مصونسازی نیشابور داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی همایش ملی پدافند شیمیایی در دانشگاه نیشابور، گفت: ایران از منظر دستاوردهای دفاعی و پدافندی بسیار پیشرفته است اما باتوجه به حادثهخیز بودن کشور باید دانش و آگاهی لازم را افزایش داد و امیدواریم با تشکیل دبیرخانه دائمی همایش ملی پدافند شیمیایی در این دانشگاه، از مقالات علمی و تجربیات کشورهای دیگر در این حوزه استفاده کرده و از دانش علمی برای حوزه اجرایی کشور و استان استفاده کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه سبزوار گفت: این شهرستان در برابر حوادث طبیعی مانند سیلاب، خشکسالی و زلزله آسیبپذیر است و ضروری است شناسنامه بحران و پدافند غیرعامل این شهرستان، به منظور مصونیتبخشی، آمادگی بیشتر در برابر بحرانها و کاهش خطرپذیری تدوین شود.
پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
استاندار خراسان رضوی صبح امروز به مناسبت هفته پدافند غیرعامل پیامی صادر کرد.
جلسه آمادگی پدافند غیرعامل در این مدیریت در آستانه سال جدید با حضور معاون سازمان و مدیرجهادکشاورزی، معاون اداری ومالی، روسای مراکز وادارات تخصصی برگزارشد.
به همت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، همایش نقش پدافند غیرعامل در رسانه برگزار و اهمیت آن برای مدیران و کارشناسان رسانه واحدهای مختلف ذیل این آستان تبیین شد.
با حضور مدیران سازمان پدافند غیرعامل کشور و خراسان رضوی
از تجهیزات مقابله با مواد شیمیایی خطرناک سازمان آتش نشانی رونمایی شد.
گردهمایی پدافند غیرعامل شناختی بهمناسبت هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل باحضور مسئول کمیته علمی جنگ نرم و علوم شناختی دانشگاه امام صادق (ع)، مدیرکل پدافند غیرعامل خراسان رضوی، رئیس سازمان بسیج کارکنان سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی، بسیج تمامی ادارات دستگاههای اجرایی، رابطین حراست، رابطین بسیج و پدافند غیرعامل ادارات بهزیستی تمامی شهرستانها، مسئولین مراکز شبه خانواده، دانشجویان تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی در سالن همایشهای موسسه خیریه توانبخشی دختران بیسرپرست و کمتوان ذهنی همدم فتحالمبین برگزار گردید.
همزمان با هفته پدافند غیرعامل و با هدف آمادگی واحدهای عملیاتی و گروه های امداد و مدیریت بحران قطارشهری، مانور خروج قطار از خط (دیریل) درخط یک انجام شد.