“شورای آتلانتیک” اتاق فکر سازمان ناتو در تاریخ ۲۹ جولای ۲۰۱۳ (۷ مرداد ۱۳۹۲) در تحلیلی با عنوان “چگونه ایران، یک قدرت سایبری دست سوم، هنوز تهدیدی برای آمریکا است؟” به موضوع جنگ سایبری میان آمریکا و ایران پرداخت.
مایکروسافت با عرضه یک وصله نرمافزاری اضطراری تلاش کرده از حملات هکری به مرورگر اینترنتی خود موسوم به IE جلوگیری کند.
یک شرکت تجاری نسل جدیدی از فایروالها را طراحی کرده که میتوانند برنامههای مختلف را در سطوح گوناگون کنترل و ترافیک داده را نیز بررسی کنند.
واشنگتن پست؛
روزنامه آمریکایی واشنگتنپست در یک افشاگری تازه شواهدی ارائه کرده که نشان میدهند سازمانهای جاسوسی آمریکا در سال 2011، 231 عملیات تهاجم سایبری را طراحی و سازماندهی کرده است. این پروژه با بودجه 652 میلیون دلاری هدایت میشده است.
امروزه خدمت و خیانت مرزی به باریکی مو دارد، در دنیای مجازی این اتفاق به صورت کاملا نامحسوس صورت میپذیرد؛ به گونهای که قربانی زمانی به قربانی شدن خود پیمیبرد که در منجلاب مشکلات ماوقع آن خیانت به ظاهر خدمت، گرفتار آمده باشد.
هزینه سالانه جرایم سایبری برای اقتصاد جهانی عددی بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار میباشد؛ این هزینه در برگیرنده ضررهای اقتصادی ناشی از حملات سایبری و دیگر انواع جرایم سایبری است.
جنگ هوشمند که اکنون در دستور کار دشمن است ترکیبی از ابزارها و مدلهایی در جنگ نرم با مدلهای جنگ نیمه سخت و سخت است.ویژگی اصلی جنگ هوشمند، به کارگیری همه تواناییهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است.
چگونه با به وجود آوردن ملتی ایندیویژوال میتوان نظام سازی بر مبنای آرمان ها دینی و انقلابی انجام داد؟! و آیا می توان با عدم آسیب شناسی صحیح از شبکه های اجتماعی در حوزه نظام سازی که توسط بالاترین مقام نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است به مدینه فاضله مد نظر دست پیدا کرد؟
طرح رمزنگاری HTTPS توسط حملهای جدید به نام BREACH مورد تهدید قرار گرفته که امکان دسترسی مهاجم به اعتبارنامه، آدرس پستالکترونیک و دیگر دادههای حساس را میدهد.
اين سيستم جديد قادر است يك نرمافزار رايانه اي را بهگونهاي رمزگذاري كند كه باوجود حفظ عملكرد صحيح آن، امكان دسترسي به كد اجرايي نرمافزار براي سايرين از جمله هكرها غيرممكن شود.