مدیر پروژه خط 2 قطار شهری کرج بیان داشت: راه اندازی پروژه خط 2 قطار شهری کرج در 4 بخش جابجایی مسافر، کاهش آلودگی هوا و ترافیک ، پدافند غیرعامل و کاهش مصرف سوخت نقش اساسی دارد.
امامجمعه موقت کرج گفت: سیاستهای اقتصاد مقاومتی بهترین راه مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است و مجازات مفسدان هم در این راه کمککننده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز:
رضایی با بیان اینکه موضوع پدافند غیرعامل یکی از اهداف آزادراه غدیر است، اظهار کرد: بر این اساس در زمان وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی این مسیر ایمن برای خروج مردم از شهرهای تهران و کرج بسیار با اهمیت است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان البرزبا بیان اینکه آزادراه غدیر موضوع پدافند غیرعامل است، تصریح کرد: برای تخلیه خودروها در زمان حوادث غیر مترقبه شهر کرج و تهران بزرگراه غدیر مورد استفاده قرار میگیرد و آزادراه غدیر ایمن ترین آزادراه کشور با سرعت طرح 130 کیلومتر در ساعت است و قطعه چهار این پروژه آماده زیر بار ترافیک رفتن است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق البرز: در بحث پدافند غیرعامل باید تمهیدی از جانب نیروی انتظامی اندیشیده شود تا با نصب و استفاده از سلول های خورشیدی در چنین مواقعی از قطعی برق چراغ ها و بروز مشکل جلوگیری شود.
رییس اتحادیه نانوایان کرج با اشاره به اینکه سالها پیش پدافند غیرعامل تعدادی از نانوایی ها را به صورت نیمه، تجهیز کرد که رها شده می افزاید: این بحران یک ساعته را با همت مسئولان می توان حل کرد اما باید برای آن برنامه ریزی و عمل داشت.
محمدحسین فلاح با بیان اینکه اهمیت توجه به پدافند غیر عامل قبل از اینکه واحد و مزرعه ای برای تولید احداث شود، اظهار داشت: بر اساس آمایش سرزمین باید مطالعه و بررسی بر اساس چه الزاماتی این واحد احداث شده است.
در سومین جلسه کار گروه انرژی و آب راهکارهای مصرف بهینه آب از سوی کارشناسان گروه آب سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج مطرح و کارشناسی شد.
مديركل پدافند غير عامل استان البرز در جلسه كارگروه بهداشت، سلامت و بيولوژيك وظايف و ماموريت هاي كارگروه را در حوزه پدافند غير عامل تبيين كرد.