یک کارشناس انرژی گفت: اگر بتوانیم توافقی راهبردی با روسیه داشته باشیم که گاز را خریداری کنیم و صادرات کنیم و به مصرف داخلی نرسانیم گام بزرگ برای ایران برای تبدیل به هاب انرژی شدن است.
وزیر نیرو با بیان اینکه ایران در حوزه رشد تولید برق در جهان رتبه هفتم و در آسیا رتبه سوم را دارد، افزود: در حال حاضر ۲۲ هزار مگاوات واحد نیروگاهی در حال احداث است، تنها احداث ۸ هزار واحد نیروگاهی نیاز است تا اهداف برنامه هفتم توسعه در تولید برق محقق شود.
نخستین سلول خورشیدی منعطف جهان که بازدهی رکوردشکن ۲۲.۸ درصدی را نشان داده است، ۹۸.۲ درصد از عملکرد اولیه خود را پس از ۳۰۰۰ چرخه خمشی حفظ میکند و دوام و قابلیت اطمینان بالایی را نشان میدهد.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از همکاری با وزارت نیرو برای حل مشکل ناترازی برق خبرداد و گفت: ظرفیت تولید یک میلیون موتور کولر کم مصرف ایجاد شد.
با توجه به محدودیت منابع و آلودگیهای زیستمحیطی سوختهای فسیلی برای تولید برق در نیروگاههای حرارتی، کشورهای مطرح دنیا از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر ازجمله نیروگاههای بادی برای تولید الکتریسیته استفاده میکنند که مزایای فراوانی از لحاظ توسعه سرمایهگذاری، حفاظت محیط زیست و حفظ منابع فسیلی نسبت به مصرف منابع انرژی تجدیدناپذیر دارد.
کارشناس حوزه انرژی گفت: ارتقای امنیت انرژی در کشورهای عضو این پیمان، از اهمیت بالایی برخوردار است که توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و افزایش بهرهوری انرژی نیز به عنوان دو بازوی مهم در حوزه امنیت انرژی شناخته میشوند.
توسط دانش بنیانها صورت میگیرد؛
۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی پنج کیلوواتی در مناطق روستایی نصب میشود.
مدیرعامل شرکت پالایشگاه اصفهان از حذف ۴۰ تن گوگرد از آسمان اصفهان با اجرایی شدن پروژه تصفیه نفت خبر داد.
سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه خشکسالی هیدرولوژیکی همچنان در کشور برقرار است، گفت: هماکنون ۶ استان کشور با تنش آبی روبرو هستند که به ترتیب شامل تهران، بوشهر، قزوین، فارس، سمنان و چهارمحال و بختیاری میشود.
مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران از تولید گازوئیل و کربن سیاه حاصل از لجن آبگیری شده در فرآیند تصفیه فاضلاب تصفیهخانههای پایتخت برای نخستین بار در ایران خبر داد و گفت: امیدواریم امسال بتوانیم تولید این محصولات را عملیاتی کنیم.