سه ماه از سال ۱۴۰۲ گذشت و بازار دارویی کشور، خیلی زودتر از سال گذشته وارد بحران شد. چالشی که قابل پیش بینی بود، زیرا؛ دست اندرکاران صنعت دارو هشدار داده بودند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اعلام کرد: بیست و ششمین شبکه تحقیقاتی کشور به مسئله بررسی انواع مسمومیتها در کشور اختصاص مییاید.
رئیس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: بیش از ۶۰ قلم داروی درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: سیاه بازار حاکم بر آفت کشها را با برنامه اساسی که برای آنها در نظر داریم، مدیریت میکنیم که مهمترین مسئله در این مورد تعدد سم فروشیهاست.
معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور
معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: خطرات انتقال ویروس زیکا از طریق پشه آئدس خطرناکتر از کروناست و باید برنامه ریزی و اقدام عاجل صورت پذیرد تا مانع از وقوع آن در سطح کشور باشیم.
مدیرکل پایش فراگیر سازمان محیط زیست کشور اعلام کرد
مدیرکل پایش فراگیر سازمان محیط زیست کشور با اعلام اینکه در استانهای شمالی به خصوص مازندران ریزگرد وجود دارد، گفت: بیش از پنج میلیون هکتار منشاء ریزگرد داخلی و بالای ۲۷۰ میلیون هکتار کانون ریزگرد خارجی متاثر در کشور داریم و همه اینها نشان میدهد که شرایط کشور ما از شرایط نرمال محیط زیستی گذشته است.
محققان وکتورهای ویروسی مصنوعی (AVV) ابداع کرده اند که میتواند وارد سلولهای انسان شود، ژن درمانی انجام دهد و بیماریها را ایمن و ارزان درمان کند.
۲۰۱۶ میلادی گرمترین سالِ جهان از زمان شروع ثبت رکوردهای آب و هوایی بود و بر حسب تصادف نبوده که زمین در آن سال پدیده اقلیمی «اِل نینو» را تجربه میکرد؛ پدیدهای که حالا بعد از هشت سال دوباره نشانههای آن ظاهر شده است.
فناوریهای زیستی پاکترین و اقتصادیترین فناوریهای حاضر در دنیا هستند؛ از طرفی به دلیل درگیر بودن با مسائل مختلفی، چون سلامت و امنیت غذایی، جزو فناوریهای راهبردی و مهم به حساب میآیند.
پژوهش جدیدی که توسط دانشگاه کوئینز بلفاست ایرلند انجام شده، از کاهش تعداد بیش از هفتاد هزار گونه جانوری در سراسر جهان پرده برداشته است.