۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۶۴۱۰۵
آیت‌الله رئیسی:
آیت‌الله رئیسی در آیین افتتاح بیمارستان فوق‌تخصصی عدل وابسته به قوه قضائیه رعایت و احقاق حقوق بیماران را مورد تأکید قرار داد.
به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ آیین بهره‌برداری از بیمارستان فوق‌تخصصی عدل عصر یکشنبه 22 فروردین با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد.

آیت‌الله رئیسی در این افتتاحیه از رئیس سابق قوه قضائیه و همه کسانی که در احداث این مجموعه عظیم بیمارستانی و بهداشت و درمان نقش داشتند تقدیر کرد.

رئیس قوه قضائیه گفت: بیمارستان فوق‌تخصصی و مجهز عدل می‌تواند علاوه بر ارائه خدمات سازمانی، کمک بسزایی به مجموعه بهداشت و درمان کشور به‌ویژه در کلان‌شهر تهران داشته باشد.

رئیسی افزود: این مجموعه کمکی برای پشتیبانی و خدمت به مجموعه سازمان پزشکی قانونی به‌عنوان سازمانی مرتبط با دستگاه قضائی در تشخیص‌های تخصصی و کارشناسی این مجموعه بوده و همچنین با مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاهی در عرصه پزشکی همکاری کند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: امروز اگر بخواهیم یک مجموعه عظیم پزشکی و بیمارستانی احداث کنیم نیازمند صرف هزینه‌های زیادی هستیم اما عزیزانی که این مجتمع درمانی را احداث و تجهیز کردند تلاش داشتند تا این کار با کمترین هزینه انجام شود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از مجاهدت‌های کادر درمانی در صیانت از جان مردم در برابر ویروس کرونا تأکید کرد: تبعیت از نظر تخصصی پزشکان و مسئولانی که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، برای همگان ضروری است.

رئیس قوه قضائیه گفت: تأکیدات مسئولان بهداشت و درمان باید خیلی جدی گرفته شود و اگر به توصیه‌های آنها در زمان خودش توجه نشود و فرصت‌ها از دست برود، خسارت‌های جبران‌ناپذیر در پی خواهد داشت.

رئیسی با تأکید بر لزوم توجه به سلوک و منش شخصی مقام معظم رهبری در رعایت اصول بهداشتی خاطرنشان کرد: حفظ جان مردم برای همگان ضروری است و حتی اگر جان یک نفر هم به خطر بیفتد، خسارتی غیر قابل جبران است.

رئیس قوه قضائیه این نکته را هم متذکر شد که اگر در صیانت از جان مردم قصور و تقصیری از ناحیه کسی صوت گرفت، حتماً آن شخص باید پاسخگوی این قصور و تقصیر باشد که چرا به مسئله مهم صیانت از جان مردم توجه نکرده است.

رئیسی در ادامه به بیان توصیه‌هایی به مسئولان بیمارستان عدل پرداخت و گفت: مجموعه عظیم بیمارستان قوه قضائیه که با حضور پزشکان و متخصصان متعهد و دلسوز به مردم و همکاران دستگاه قضا خدمت ارائه می‌دهد باید اثبات کند که مجموعه‌ای کارآمد است.

رئیس قوه قضائیه گفت: این مجموعه باید با ارائه خدمات تخصصی و رعایت اخلاق پزشکی و حفظ کرامت مراجعان زبانزد همگان شود و با خدمتگزاری متخصصانه و متدینانه بدرخشد و به یک الگو تبدیل شود.

رئیسی با ابراز اینکه اگر یک نفر از این مجموعه راضی بیرون برود دعایش در حق خادمان این مجموعه پزشکی مستجاب خواهد شد و ذخیره‌ای برای آخرت همه دست‌اندرکاران خواهد بود تصریح کرد: شرط موفقیت هر مجموعه بهداشت و درمان، دقت لازم در تشخیص و درمان بموقع بیماری است.

رئیس دستگاه قضا گفت: وقتی بیمار با یک درد به بیمارستان مراجعه می‌کند نباید با برخورد نامناسب و جواب‌های سربالا و عدم خدمت‌رسانی مطلوب درد دیگری بر درد او افزوده شود. شفا دست خداست و اثرگذاری دارو نیز در دست خداست اما خداوند درمان را در دست پزشک و نسخه شفابخش او قرار می‌دهد.

رئیسی با اشاره به اهمیت ارائه کردن کار استاندارد و قابل قبول، متذکر شد: ویژگی بیمارستان عدل انتساب این مجموعه به دستگاه قضائی است و رفتار همه عزیزان باید شاخص باشد و علاوه بر دقت در کار به کرامت مراجعان و رعایت شئونات و مسائل شرعی نیز توجه شود.

رئیس قوه قضائیه گفت: آنچه ارزش کار تخصصی در این مجموعه را افزایش می‌دهد رعایت اخلاق پزشکی است که امیدواریم با مدیریت ماندگار و توجه به همه ضوابط کمی و کیفی موجب نام‌آور شدن این بیمارستان و کاهش آلام و ایجاد آرامش برای بیمارانی که به این مجموعه مراجعه می‌کنند باشد.

رئیسی در پایان از مسئولان بهداشت و درمان و همچنین مسئولان دستگاه‎های دیگر از جمله شهرداری خواست که با رفع نواقص و ارتقای امکانات و تجهیزات مجموعه عظیم بیمارستانی عدل شرایط ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم را فراهم کند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، رضا سعیدی، رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی عدل طی سخنانی با بیان اینکه قول و قرارهای ساخت این بیمارستان از سال 95 گذاشته شد، اظهار کرد: ساخت و تجهیز بیمارستان عدل مجموعاً 4 سال و نیم طول کشید و این درحالی است که میانگین زمان ساخت بیمارستان در کشور 11 سال است. وی همچنین هزینه تمام‌شده احداث این بیمارستان را یک‌چهارم هزینه ساخت بیمارستان در شرایط فعلی عنوان کرد.

سعیدی ضمن اشاره به برگزاری 29 جلسه هیئت امنای بیمارستان عدل طی یک سال گذشته، ابراز امیدواری کرد که راه‌اندازی این بیمارستان یک باقیات الصالحات از طرف قوه قضائیه برای مردم ایران اسلامی باشد.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی عدل همچنین از رئیس قوه قضائیه درخواست کرد که با راه‌اندازی یک صندوق مهر در بیمارستان فوق‌تخصصی عدل، به کاهش بیشتر هزینه‌های مراجعه‌کنندگان کمک کند.

در پایان آیت‌الله رئیسی ضمن موافقت با این پیشنهاد و با تأکید بر لزوم کاهش هزینه‌های درمان خاطرنشان کرد که این صندوق می‌تواند کمک شایانی در تأمین هزینه‌های درمانی همکاران دستگاه قضا و افزایش کارآمدی و ارتقای خدمات بیمارستان قوه قضائیه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر