کد خبر: ۵۲۲۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۹
«تب کریمه کنگو» بیشتر در فصول گرم سال رواج پیدا می‌کند ولی در تمام فصول امکان ابتلا به آن وجود دارد. این بیماری خطرناک است و می‌تواند کشنده باشد، اما راهکارهای پیشگیری ساده‌ای دارد. دامپزشک‌ها، دامداران، قصاب‌ها، زنان خانه‌دار، پرسنل رستوران‌ها و هرکس که با دام زنده یا گوشت آن سروکار دارد، در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارد و تمام ایران از نظر جغرافیایی روی کمربند این بیماری است. علائم و راه‌های پیشگیری از این بیماری چیست؟ در این موشن‌گرافی، به این پرسش پاسخ خواهیم داد.
«تب کریمه کنگو» بیشتر در فصول گرم سال رواج پیدا می‌کند ولی در تمام فصول امکان ابتلا به آن وجود دارد. این بیماری خطرناک است و می‌تواند کشنده باشد، اما راهکارهای پیشگیری ساده‌ای دارد. دامپزشک‌ها، دامداران، قصاب‌ها، زنان خانه‌دار، پرسنل رستوران‌ها و هرکس که با دام زنده یا گوشت آن سروکار دارد، در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارد و تمام ایران از نظر جغرافیایی روی کمربند این بیماری است. علائم و راه‌های پیشگیری از این بیماری چیست؟ در این موشن‌گرافی، به این پرسش پاسخ خواهیم داد.


منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: