۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۴۹۳۸۵
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان گفت : پدافند زیستی و نباتی به عنوان مهمترین عوامل تامین امنیت غذایی بشمار می رود.
به گزارش پایداری ملی، مخالد جعفری در اولین جلسه پدافند غیرعامل زیستی بخش کشاورزی که با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری و جمعی از مسولین استانی برگزار شد گفت: پدافند زیستی و امنیت غذایی دو موضوع مهم است که باید با اجرای پدافند غیرعامل این دو حوزه را کامل حفظ ونگهداری کرد.

وی افزود:اقداماتی که درجهت تقویت پدافند غیرعامل زیستی دربخش کشاورزی استان انجام شده است باید به شیوه‌های علمی وتحقیقاتی ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان گفت: درامنیت غذایی، تولید، ذخیره ونگهداری بسیارمهم استان جام اقدامات پدافند غیرعامل دراین مورد بسیارلازم وضروری است.

وی تاکید کرد: تولید گندم به لحاظ تامین غذای کشور واهمیت جایگاه استان کردستان درتولید این محصول بسیارحائزاهمیت است براین اساس برای اجرای اقدامات لازم با فراهم کردن زیرساخت‌های خرید تضمینی گندم ونگهداری این محصول درحال انجام است که درمقایسه باسال گذشته تاکنون درسطح کشور ۱۷ درصد افزایش خرید تضمینی انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت ویژه محصولاتی، چون گندم درتامین امنیت غذایی اظهار داشت: آموزش افراد مستقر درسیل وهای گندم به منظور جلوگیری ازورود گندم وارداتی به سیلو‌ها درراستای حفظ ونگهداری ازمحصول استراتژیک گندم بسیارمهم بوده وهرساله دربعضی ازسیلو‌های استان مانور پدافند غیرعامل برگزارمی شود.

خالد جعفری یاداورشد: دقت واجرای اقدامات کارشناسی در نگهداری محصولاتی، چون گندم، برنج، اقدامات مهم در تولید محصولات کشاورزی، پیشگیری ازامراض وبیماری‌های دام وطیور، درمراکز تولید ماهی، جنگل و مراتع برای جلوگیری ازآتش سوزی و  ازاقدامات پدافند غیرعامل است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان برتداوم ارائه عملکرد معاونت‌ها ومدیران جهاد کشاورزی مبنی برانجام پدافندغیرعامل بخش کشاورزی تاکید کرد.

درپایان این جلسه ازسوی استاندارکردستان توسط مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان ازخالد جعفری به عنوان رئیس کارگروه زیستی دراستان تقدیرشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر