۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵
کد خبر: ۳۸۸۸۸
امان الله حیدری روز چهارشنبه افزود: باتوجه به اینکه از مهرماه هرسال بدلیل مهاجرت پرندگان وحشی، احتمال شیوع این بیماری و مبتلاشدن به آن در واحدهای مرغداری پیش بینی می شود، این کارگاه آموزشی ضروری بود که با حضور 35 بهره بردار حوزه پرورش طیور گوشتی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان و با همکاری دامپزشکی شهرستان برگزارشد.
به گزارش پایداری ملی، امان الله حیدری روز چهارشنبه افزود: باتوجه به اینکه از مهرماه هرسال بدلیل مهاجرت پرندگان وحشی، احتمال شیوع این بیماری و مبتلاشدن به آن در واحدهای مرغداری پیش بینی می شود، این کارگاه آموزشی ضروری بود که با حضور 35 بهره بردار حوزه پرورش طیور گوشتی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان و با همکاری دامپزشکی شهرستان برگزارشد.

وی اظهارداشت: بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان می تواند باعث ضرر هنگفت به صنعت مرغداری شود که برگزاری دوره های آموزشی می تواند به عنوان پدافند غیرعامل عمل و از بروز هرگونه ضرر احتمالی به این صنعت جلوگیری کند.

حیدری گفت: همچنین شرکت کنندگان دراین کارگاه با شیوه های مورد استفاده در سیستم های هوا دهی و خنک کننده مرغداری های موجود که توسط مرکز تحقیقات کشاورزی این شهرستان تدوین شده آشنا شدند.

مدیر جهادکشاورزی گناوه افزود: با بررسی های صورت گرفته از سطح مرغداری های صنعتی و بومی این شهرستان، تاکنون گزارشی مبنی بر وجود این بیماری دریافت نشده است.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای 36 واحد مرغداری فعال است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر