۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸
کد خبر: ۱۳۹۸۴
لنکرانی، رئیس سمینار بین‌المللی سلامت بیان کرد ۴۰ میلیون ایرانی گوشی موبایل هوشمند دارند و این ظرفیت بزرگی برای توسعه خدمات سلامت همراه است. استفاده از اینترنت نیز رشد داشته اما در زمینه زیرساخت‌ها، سرعت و قیمت اینترنت کاستی‌هایی داریم که باید جبران شود.

به نقل از وزارت بهداشت، سمینار بین‌المللی سلامت همراه، با حضور شرکت‌کنندگانی از داخل و خارج از کشور به همت مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است.
کامران باقری لنکرانی رئیس این سمینار گفت: برنامه‌ریزی بر روی سلامت همراه می‌تواند زمینه‌ای را فراهم نماید که مردم راحت‌تر از خدمات سلامت استفاده کنند اما این نکته قابل‌توجه است که این فناوری نمی‌تواند جایگزین خدمات بالینی شود ولی موجب می‌شود که خدمات بالینی عمق و تأثیر بیشتری یابد.
رئیس سمینار بین‌المللی سلامت همراه افزود: از تکنولوژی سلامت همراه می‌توان در تحقیقات سلامت و پیشگیری استفاده کرد و همچنین در حیطه آموزش‌های عمومی، به‌ویژه در مورد بیماری‌های مزمن ازجمله اعصاب و روان تغییر رفتار را حمایت کنیم.
وی اظهار داشت: فناوری تلفن همراه مزیتی بزرگ است که در حال حاضر چیز دیگری در دسترس نداریم که به این میزان امکان ارتباط با مردم را فراهم نماید.

باقری لنکرانی بیان کرد: بر اساس مطالعات انجام‌شده، در سال 2013 حدود دو میلیون از مجموعه گوشی‌های تلفن همراه مورداستفاده در کشور، هوشمند بودند و اوایل سال 2015 با رشدی تصاعدی به حدود 20 میلیون رسیده است که تقریباً یک‌چهارم استفاده‌کنندگان از تلفن همراه دارای گوشی‌های هوشمند بوده‌اند و بر اساس پیش‌بینی‌ها تا پایان سال این رقم به حدود 40 میلیون نفر می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه گوشی‌های تلفن همراه هوشمند فرصت مهمی را برای تهیه نرم‌افزارهای مناسب در حیطه‌های مختلف سلامت فراهم می‌کند که باید از این فرصت به شیوه مناسب استفاده کرد، تصریح کرد: در کشور ما استفاده از اینترنت رشد داشته اما درزمینه زیرساخت‌ها، سرعت و قیمت اینترنت کاستی‌هایی داریم که برای بهره‌مندی بیشتر در سلامت همراه، باید به این مشکلات رسیدگی شود.
باقری لنکرانی گفت: از سیستم‌های تلفن همراه (بی‌سیم) می‌توان برای بهتر شدن اهداف سلامت در زمینه‌های مختلف ازجمله مدیریت، مراقبت، خود مراقبتی و پیشگیری بهره برد و باید توجه کرد که استفاده از سلامت همراه در دنیا در زمینه خود مراقبتی و مراقبت از بیماران مزمن است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌ها در حیطه سلامت همراه، ازآنجاکه یک فناوری چندبعدی است، باید به‌صورت بین بخشی دنبال شود، تأکید کرد: ایمنی بیمار از مسائلی است که در این سیستم باید موردتوجه جدی قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر